Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi tatlı yemek

Rüyada bir tepsi tatlı yemek

Rüyada bir tepsi tatlı yemek yeni kapılar açılacağına, dertlerden kurtulmaya, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye tabir olunur.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek moralinin, keyfinin kaçacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Rüyada tepside tatlı yemek duygularının karşılıklı olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsiden tatlı yemek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı tepsisi görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Rüyada bir tepsi tatlı görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulur.

Rüyada tepsiyle tatlı görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments