Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı tepsisi görmek

Rüyada tatlı tepsisi görmek

Rüyada tatlı tepsisi görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mutlu günler yaşanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Rüyada tatlı tepsisi gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada tatlı tepsisi görmek yüksek bir makama geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tepsilerle tatlı görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tepsiyle tatlı görmek büyük zorluklar geçireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada tepside tatlı görmek kafasının rahatlayacağına, kötü günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tepsiden tatlı yemek hem ün sahibi olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi tatlı görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına delalet eder.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments