Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle tatlı görmek

Rüyada tepsiyle tatlı görmek

Rüyada tepsiyle tatlı görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada tepsiyle tatlı gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Rüyada bir tepsi tatlı görmek ettiği zararları telafi edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kişinin muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada tepsi tatlı görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, feraha ermeye, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsilerle tatlı görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada tepsiden tatlı yemek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, toplumda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek bereketinin artacağına, huzur bulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada tepside tatlı yemek rızkının çoğalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments