Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiden tatlı yemek

Rüyada tepsiden tatlı yemek

Rüyada tepsiden tatlı yemek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, nasiplerini alacağına delalet eder.

Rüyada tepsiden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada tepsiden tatlı yemek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir tepsi tatlı yemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada tepsi tepsi tatlı yemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada tepside tatlı yemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Rüyada tepsilerle tatlı görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada tepsiyle tatlı görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada tepsi tatlı görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zor bir döneme gireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments