Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su tası görmek

Rüyada su tası görmek

Rüyada su tası görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su tası gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada altın tastan su içmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir tas su içmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tas içinde su içmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, rütbesinin artacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bakır tastan su içmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Rüyada tasta su görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tasta su içmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, bunun farkına varacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Rüyada tas su görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada tas içinde su görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments