Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih sınavı olmak

Rüyada tarih sınavı olmak

Rüyada tarih sınavı olmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, amacına nail olacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada tarih sınavı olmak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada tarih sınavına girmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, düzeninin sarsılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarih sınavı görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarih sınavı olmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tarih çalışmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Rüyada tam tarih görmek kalabalık günler geçirileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarih yazmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tarih söylemek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada tarih hocası görmek çirkin amellere, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments