Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada tanıdığın birini yaşlanmış görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, elindeki malların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı erkek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments