Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hasta ve zor geçireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini yaşlanmış görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments