Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ortaklıkların bozulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini yaşlı gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Rüyada tanıdığın birini yaşlanmış görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yeni mallara sahip olacağına, ticarete adım atacağına işarettir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık yaşlı erkek görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments