Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok kötü günler göreceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini evlenirken görmek genç kimselere eğitim vereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birinden evlenme teklifi almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir ev görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sarsılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık ev görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments