Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz balık tutmak

Rüyada havuz balık tutmak

Rüyada havuz balık tutmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yüksek moralli olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendini bunu başaracağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada havuz balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Rüyada havuz balık tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, planlı ve programlı davranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda balık tutmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzdan balık tutmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada balıklarla dolu havuz görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işarettir.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Rüyada havuz dolusu balık görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada havuzda balık yakalamak o kişiye zararının dokunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Rüyada havuzda küçük balık görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments