Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak altın görmek

Rüyada bir tabak altın görmek

Rüyada bir tabak altın görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ona kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabak altın gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Rüyada altın tabak görmek rahat bir hayat yaşanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabakta altın görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada bir tabak altın görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tabak içinde altın görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek bol bol hayır duası alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bardak tabak görmek yaşadığı stresin biteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabaktan yemek yemek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tabak düşürmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, dertlerin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments