Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak düşürmek

Rüyada tabak düşürmek

Rüyada tabak düşürmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada tabak düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada elinden tabak düşürmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak düşürmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta buğday görmek çok iyi yerlere geleceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tas tabak görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada tabağa tatlı koymak edilen duaların karşılığını bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ömür boyu başarılı olacağına işarettir.

Rüyada tabakta yemek görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada tabak tepsi görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments