Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabaktan yemek yemek

Rüyada tabaktan yemek yemek

Rüyada tabaktan yemek yemek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada cam tabak yemek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak içinde yemek görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tabakta yemek yemek hakkını alacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tabak pilav yemek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak tabak yemek görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tabak tatlı yemek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta bal yemek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, işlerinin kapanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments