Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta altın görmek

Rüyada tabakta altın görmek

Rüyada tabakta altın görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta altın gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada bir tabak altın görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Rüyada tabakta altın görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın tabak görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabak içinde altın görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalet eder.

Rüyada tabakta lokum görmek kırgınların barışacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek dolu tabaklar görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı tabak görmek bütçesinin küçüleceğine, maddi güç elde edeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments