Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü takı görmek

Rüyada bir sürü takı görmek

Rüyada bir sürü takı görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kısmetlerinden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü takı gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Rüyada bir sürü takı görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın sarısı takı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalettir.

Rüyada takı satmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Rüyada takı dükkanına girmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kolunda serum takılı görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Rüyada altın takı görmek kötü ve zor günler geçireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takıp çıkartmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments