Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda serum takılı görmek

Rüyada kolunda serum takılı görmek

Rüyada kolunda serum takılı görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda serum takılı gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kolunda serum takılı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada serum takılması görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada serum takılı görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kolunda serum görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna serum takıldığını görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada serumla kan vermek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada serum görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaya serum takmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, herkesin yardımına koşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments