Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta makarna görmek

Rüyada tabakta makarna görmek

Rüyada tabakta makarna görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, iş hayatında makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tabakta makarna gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada tabakta makarna görmek sahip olacağı malın faazlalığına, masabaşı bir işe girileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada etli makarna görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sorunların çözüm bulacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada bakkaldan makarna almak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulur.

Rüyada salçalı makarna görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yanık makarna görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, zor durumlara düşüleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada yoğurt makarna görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı makarna yapmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı makarna görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments