Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş tabak görmek

Rüyada gümüş tabak görmek

Rüyada gümüş tabak görmek huzurunun da yerine geleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hasta ise iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş tabak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada gümüş çay tabağı görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada gümüş tabak görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş ve altın yüzük görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş böceği görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek hevesinin kursağında kalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek gümüş yüzük görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş demir para görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments