Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü şeker görmek

Rüyada bir sürü şeker görmek

Rüyada bir sürü şeker görmek tüm özlemini gidereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, üzüntülerin günden güne artacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü şeker gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Rüyada bir sürü şeker görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, işlerinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada şeker hasta olmak müjdeli olaylar yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada topitop şeker görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Rüyada çikolata ve şeker görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada şekerli leblebi görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada şeker hastası olmak diplomalı kimse olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada bademli şeker yemek gelirinden yana memnun olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya şeker vermek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments