Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker hastası olmak

Rüyada şeker hastası olmak

Rüyada şeker hastası olmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker hastası olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada kendini şeker hastası olarak görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, verimliliğinin de artacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada şeker hastası olduğunu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada şeker hastası olmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker hasta olmak daha güçlü bir hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada şeker hastası görmek daha çok kazanç elde edeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker aldırmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada un ve şeker görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments