Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şapka görmek

Rüyada yeşil şapka görmek

Rüyada yeşil şapka görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, konfor içinde olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil şapka gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada yeşil şapka takmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil şapka görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi şapka görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şapka takan birini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Rüyada kovboy şapkası görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada askeri şapka görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kazancınızın artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada subay şapkası görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kasket şapka görmek başarılarının hiçe sayılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments