Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü pantolon görmek

Rüyada bir sürü pantolon görmek

Rüyada bir sürü pantolon görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bir sürü pantolon gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Rüyada bir sürü pantolon görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah pantolon kaybetmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kırışık pantolon görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada pantolon temizlemek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Rüyada pantolon seçmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulur.

Rüyada pantolonda çamur görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments