Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pantolon aldığını görmek

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, şansının ve bahtının döneceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada yeni pantolon aldığını gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada yeni pantolon aldığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, canın sıkılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi pantolon aldığını görmek işlerinin de rast gideceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pantolon aldığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolon satın aldığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yokluğa düşeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Rüyada pantolon aldığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni pantolon almak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yeni bir pantolon giymek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments