Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek

Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek

Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı ve pantolon gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek çok zor günler geçireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada pantolonda kan görmek yaşamına renk geleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo pantolon görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık pantolon dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yarınlara bakacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yeni bir pantolon almak kötü gidişe dur denileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil pantolon görmek ruhsal korkularından da arınacağına, bereketli işlere gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol paça pantolon görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe pantolon giydiğini görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments