Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, canını sıkılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşları görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde muhabbet kuşu görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kahverengi muhabbet kuşu görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işarettir.

Rüyada birden çok muhabbet kuşu görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments