Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kuşlar görmek

Rüyada ölmüş kuşlar görmek

Rüyada ölmüş kuşlar görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, ele geçen parada artış olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kuşlar gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada kuşunu kaçırmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek dinden çıkacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşları beslemek kötü ve zor günler yaşayacağına, üzücü haberler alacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu öldürmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek hayırlı haberler getireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada anka kuşu olmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments