Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üç tane muhabbet kuşu görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulur.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments