Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü külot görmek

Rüyada bir sürü külot görmek

Rüyada bir sürü külot görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, makbul olan mallar edineceğine, fırsatların heba edileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir sürü külot gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü külot görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Rüyada birine külot vermek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz erkek külodu görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, malından ve parasından olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada dantel külot görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada siyah külot görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zorlukları aşacağına delalettir.

Rüyada dantelli külot görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada külot kaybetmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendine döneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments