Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir sürü yılan görmek

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalettir.

Rüyada küçük bir sürü yılan gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek yoğun stres altında kalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Rüyada küçük sinek sürüsü görmek zor durumlarda kalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü yılan öldürmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments