Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü küçük balık görmek

Rüyada bir sürü küçük balık görmek

Rüyada bir sürü küçük balık görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, zahmet veren işlerin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü küçük balık gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, verimli olacak işler yapacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küçük sinek sürüsü görmek doğru yatırımlar yapacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık sürüsü görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde balık görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments