Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle fare görmek

Rüyada sürüyle fare görmek

Rüyada sürüyle fare görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, masrafların altında kalacağına, bir anda yükseleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada sürüyle fare gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, aile huzurunuzun bozulacağına inanılır.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada fare sürüsü görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada bir sürü ölü fare görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada sürüyle fare görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sürü halinde fare görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments