Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynalı dolap görmek

Rüyada aynalı dolap görmek

Rüyada aynalı dolap görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rızkın çoğalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Rüyada aynalı dolap gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada aynalı dolap görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet eder.

Rüyada dolap kilidi görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir dolap görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık dolap görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada dolapta süt görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada anahtarla dolap açmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaptan et çalmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı dolap görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments