Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü bardak görmek

Rüyada bir sürü bardak görmek

Rüyada bir sürü bardak görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, dertlerin aşılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü bardak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada bir sürü bardak görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü cam bardak görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde bardak kırmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada cam bardakla su içmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardak bulmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada rakı bardağı görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada cam bardakta çay içmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bolluk içinde yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bardağından su içmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments