Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüsüyle balık görmek

Rüyada sürüsüyle balık görmek

Rüyada sürüsüyle balık görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürüsüyle balık gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Rüyada yavru balık sürüsü görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürünen balık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek solan yüzünün güleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde balık görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık sürüsü yakalamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada denizde balık sürüsü görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde bir sürü balık görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments