Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü balık sürüsü görmek

Rüyada ölü balık sürüsü görmek

Rüyada ölü balık sürüsü görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, terfi alacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü balık sürüsü gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü balık görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sürüyle balık görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde balık sürüsü görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada yunus balığı sürüsü görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek rızkının da genişleyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada sürünen balık görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık sürüsü görmek onlara hocalık edeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments