Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü balık görmek

Rüyada sürü balık görmek

Rüyada sürü balık görmek gözyaşı döküleceğine, adını kirleteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sürü balık gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sürü balık görmek gözyaşı dökeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Rüyada sürünen balık görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada sürüyle balık görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde balık görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada balık sürüsü görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, düşmanından kurtulmaya, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, haksızlık edeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü balık tutmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments