Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir suçlu görmek

Rüyada bir suçlu görmek

Rüyada bir suçlu görmek yüzünün güleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kolaylık sağlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, adaletin geleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir suçlu gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada suçlu olduğunu görmek başarılarının kalıcı olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçluluk duymak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suçlu birini öldürmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçluları yakalamak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada suçlu olmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada suçluyu saklamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kişinin yaşamının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini suçlu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments