Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini suçlu görmek

Rüyada kendini suçlu görmek

Rüyada kendini suçlu görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kendini suçlu gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçlu duruma düşmek kazancın gittikçe artacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada birinin suçlu olduğunu görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Rüyada suçlu birini görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada suçlu aramak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada suçlu olduğunu görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini suçlu hissetmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada suçluyu saklamak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments