Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçlu olmak

Rüyada suçlu olmak

Rüyada suçlu olmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada suçlu olmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada suçluyu saklamak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Rüyada suçlu birini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suçluyu yakalamak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada suçluları yakalamak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suçlu olduğunu görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçlu öldürmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada suçlu bulunmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments