Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçlu olduğunu görmek

Rüyada suçlu olduğunu görmek

Rüyada suçlu olduğunu görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Rüyada suçlu olduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Rüyada suçlu olduğunu görmek kişinin her türlü zenginliğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret eder.

Rüyada suçlu yakaladığını görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada suçlu görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Rüyada suçlu hissetmek büyük savaşların yaşanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Rüyada suçlu birini öldürmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suçlu olmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada suçlu öldürmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada suçluluk duymak işlerinin ağırlaşacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments