Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sofrada yemek yemek

Rüyada bir sofrada yemek yemek

Rüyada bir sofrada yemek yemek yeni şeyler deneneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada bir sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Rüyada sofrada pilav yemek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, vaaz ve nasihate, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada yemek beklemek çok büyük kötülemeler yapılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofralar yemekler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yer sofrasında yemek yemek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine işarettir.

Rüyada sofra yemek görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yemek sofrası görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, gözünün yaşını sileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sofrasında yemek yemek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada sofrada et yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments