Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek sofrası görmek

Rüyada yemek sofrası görmek

Rüyada yemek sofrası görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek sofrası gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada yemeklerle dolu sofra görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra ve yemek görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet eder.

Rüyada bir sofrada yemek yemek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofrada oturup yemek yemek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada sofrada balık yemek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofra yemek işinde en iyisi olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Rüyada yemekli sofra görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada yemek sofrası görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments