Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra yemek görmek

Rüyada sofra yemek görmek

Rüyada sofra yemek görmek huzur içinde yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sofra yemek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Rüyada sofrada yemek yemek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yemek sofrasında oturmak gösterilen sabrın tükeneceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofrada börek yemek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada sofrada çok yemek görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada güzel sofrada yemek yemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada sofra kurup yemek yemek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir sofrada yemek yemek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada yemek beklemek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments