Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap şişeleri görmek

Rüyada şarap şişeleri görmek

Rüyada şarap şişeleri görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada şarap şişeleri gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada şişeyle şarap içmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden şarap içmek dualarının karşılığını alacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap şişeleri görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şarap şişesi kırmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap şişesi görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada bir şişe şarap içmek idealist kimse olacağına, beddua ve ah alacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada şarap şişesi almak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada boş şarap şişesi görmek istenen her şeye sahip olunacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments