Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeylerle uğraşmak

Rüyada bir şeylerle uğraşmak

Rüyada bir şeylerle uğraşmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Rüyada bir şeyle uğraşmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, itibarını zedeleyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeylerle uğraşmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunla uğraşmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, arkasından gıybet edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pislikle uğraşmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada böceklerle uğraşmak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada parayla uğraşmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bebekle uğraşmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments