Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeylerden korkmak

Rüyada bir şeylerden korkmak

Rüyada bir şeylerden korkmak işlerin çığırından çıkacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Rüyada bir şeylerden korkmak gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Rüyada bir şeylerden korkmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet eder.

Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korkmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan korkmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, iş yeri sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak korkmak mutlu olacağına ve güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments