Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herhangi bir şeyden korkmak

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada herhangi bir şeyden korkmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada herhangi bir hayvan görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada herhangi bir tarih görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada herhangi bir isim duymak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada herhangi bir bebek emzirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada herhangi bir sure okumak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada bir şeylerden korkmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments