Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak

Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak

Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada bilinmeyen bir şeyden korkmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, rakipsiz hale geleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen bir yere gitmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada bilinmeyen meyve görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bilinmeyen ev görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen bir yerde olmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olduğunu bilip uyanamamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilinmeyen meyve yemek resmi bir kurumda işe girileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments