Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi unutmak

Rüyada bir şeyi unutmak

Rüyada bir şeyi unutmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, birikim yapılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi unutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada bir şeyler unutmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyleri unutmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunların üstüste geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyini unutmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi unutmak muradın yerine geleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada oruç olduğunu unutmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazı unutmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak gelirinin eksileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments